Totobobo APP

Ruim 40 jaar de voetbalpoule van Nederland. Speel nu samen met je vrienden, familie, (sport-)team en/of collega’s, jouw eigen voetbalpoule. Nog nooit was een poule maken zo gemakkelijk en zo professioneel.


Doe mee aan een bestaande league of wordt zelf TotoBobo van jouw eigen league. Jouw league heeft een leuke eigen naam en een mooi eigen logo. Je kunt onbeperkt deelnemers toelaten.

Hier dan maar gelijk ‘de kleine lettertjes’
Voor elke deelnemer in jouw league wordt er 1 euro ( tarief landentoernooi) of 5 euro (tarief gehele competitie) in rekening gebracht. Dit zijn kosten voor het gebruik van de APP en onderhoud van jouw league, zoals de verwerking van uitslagen en het opstellen van de stand. Je ontvangt hiervoor een betaalverzoek nadat de eerste wedstrijd is gespeeld. Mocht er binnen één week na de eerste wedstrijd, geen betaling zijn ontvangen, dan wordt jouw league inclusief deelnemers verwijderd.

Bedenk een leuke spelersnaam en plaats een Avatar bij jouw profiel. Hou deze graag netjes. De ToToBoBo heeft het recht deze te verwijderen.

Voordat de eerste wedstrijd van een toernooi of competitie begint, geef je hier aan welke club of land er volgens jou Kampioen gaat worden.

Voordat een wedstrijd begint geef je jouw voorspelling door. Jouw voorspelling moet voor het eerste fluitsignaal van een wedstrijd zijn ingevoerd. *)

De uitslagen worden vrijwel direct na afloop van de wedstrijden verwerkt. Let op. Het tijdig invullen van de voorspellingen is de verantwoordelijkheid van de deelnemer.

Bij de ToToBoBo kunnen op 4 manieren punten worden verzameld;

Per wedstrijdPunten
Uitslag juist10
Uitslag fout, maar wel het denkbeeldige totokruisje3
Elk juist voorspeld doelpunt1
Eenmalig
Kampioen juist voorspeld25

Voorbeeld 1

jouw voorspelling2-1
Daadwerkelijke uitslag3-0
Punten5

(3 voor het totokruisje + 2 juist voorspelde doelpunten)


Voorbeeld 2

jouw voorspelling2-2
Daadwerkelijke uitslag3-2
Punten4

(4 juist voorspelde doelpunten)


Voorbeeld 3

jouw voorspelling1-3
Daadwerkelijke uitslag1-3
Punten14

(10 juiste uitslag + 4 juist voorspelde doelpunten)


ToToBoBo © 1984

*) Voorspelling

De eindstand bij eventuele verlenging
De einduitslag bij wedstrijden waar een winnaar uit MOET komen (zoals een kwartfinale, halve finale of finale) is de uitslag die na 90 minuten (+ blessuretijd) op het scorebord staat. De verlenging telt dus niet mee.

Gestaakte wedstrijden
Voor gestaakte wedstrijden geldt het volgende:
• Gestaakt en niet uitgespeeld: geen punten.
• Gestaakt en later uitgespeeld: wel punten.
• Er worden geen punten toegekend aan wedstrijden die niet worden uitgespeeld en later een reglementaire eindstand toegekend krijgen.

Indien een team/ land om welke reden dan ook door een (inter-)nationale voetbalbond en/of rechterlijke instantie wordt teruggezet naar een lagere divisie of failliet gaat, dan blijven de punten van reeds gespeelde wedstrijden behouden.
Punten voor wedstrijden die zijn uitgespeeld maar later een reglementaire uitslag krijgen worden niet aangepast.

TotoBobo

Als TotoBobo beheer jij jouw league.

 • Bedenk een naam voor jouw league
 • Na aanmelding van jouw league, ontvang je een bevestigingsbericht in de App en in jouw e-mail.
 • Je kunt nu een logo of plaatje plaatsen bij jouw league.
 • Nodig spelers uit (vermeld hen hoe jouw league heet, zodat ze deze kunnen vinden in de app.) Uitnodigingen verstuur jij zelf, de App hoeft geen toegang tot jouw contacten.
 • Heeft een speler zich aangemeld, dan zul je daarvan en berichtje ontvangen in de app.
 • Als je de speler in jouw league welkom is, dan activeer je deze. Zijn status ‘Aangemeld’ wordt dan verwijderd. In de stand zal deze speler dan verschijnen met de verzamelde punten. Anders blijven de punten op 0 staan en staat de speler onderaan de ranking
 • Verwijder een speler als je wilt dat deze niet (meer) meedoet in jouw league. De speler ontvangt hier dan een berichtje in de App over.
 • Stuur een berichtje aan een speler, door een vinkje te zetten kan dit bericht ook via email aan de speler worden gestuurd.
 • Als TotoBobo van jouw league kun je eventueel een avatar van een speler aanpassen.
 • Als TotoBobo blijf jij verantwoordelijk voor de ‘netheid’ in jouw league. Aanstootgevende of discriminerende namen, plaatjes of berichten zijn niet toegestaan. Jij beheert jouw league als een goede huisvader.
 • Wil je jouw league helemaal verwijderen, dan doe je dat via het scherm “Mijn leagues”.

Software op maat

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com