Portfolio

Relevante systemen en opdrachtgevers,

BarBierBox

Geld en tijd besparen door eenvoudig tijd te registreren.

Opgeleverd 30 januari 2023

Deze toepassing kan zowel worden gebruikt op een smartphone, tablet als op een computer. Er vindt nu een eenduidige registratie van de werktijden plaats. De ingegeven aanvang en einde werktijden worden door de leidinggevende geaccordeerd in een overzichtelijk scherm. Eenmaal geaccordeerd, verschijnt deze in het ‘te betalen’ overzicht.

Gerealiseerde besparingen:
– Zuivere werktijden registratie
– Afronden werktijden, op 15 minuten, vindt nu één maal per maand plaats

RatioBox is een volledig boekhoudpakket voor het MKB. Ontworpen en gerealiseerd door HenksBox i.s.m. financiële professionals. Met deze toepassing stel je facturen op en verstuur je eenvoudig via e-Mail of fysiek via aangesloten drukker. Ondersteund iDeal betaling en exportfuncties naar PDF. Natuurlijk maakt het ook alle verplichte overzichten aan voor de fiscus zoals BTW-aangifte, verlies en winst rekening en de Balans. Het systeem kan door meerdere gebruikers, met verschillende rechten worden ingericht.


Partners of The Tower Mint - Leading London Coin Minters
Printing on Demand

Voor SamlerHuset Group realiseerde ik, samen met 2 andere partners, een document-systeem. Vestigingen van de groep verdeel in 12 verschillende Europese landen konden in dit systeem hun begeleidende “verzend documenten” opslaan. Op aanvraag werd daarna, op een centrale plaats in Europa, afdrukken gemaakt voor het insluiten bij de bestelde waren. Precies op tijd en exact in het aantal benodigde exemplaren. Hiermee werd zo een significante besparing in het logistieke proces gerealiseerd.


Voor DHL/SelektMail realiseerde ik een volledige ERP systeem op maat gemaakt voor hun specifieke bedrijfsproces. Zo werd onder meer een klantenportaal ingericht voor orderadministratie. Ondersteunend informatie genereren in het sorteer- en bezorgproces. Daarnaast berekende het systeem de diverse vergoedingen voor de onderaannemers en droeg het bij in de kwaliteitsrealisatie van de dienstverlening.


Voor PTT Post realiseerde ik een systeem waarmee de exacte aankomst tijd en vrijgave van de NS-wagons werd geregistreerd. Op basis van RF-techniek bij het passeren van portalen op het perron door de post-wagons vond registratie plaats van het in – en uitrijden. Deze informatie droeg grote deels bij in de kwaliteit van de onderlinge dienstenverlening.


Software op maat

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com